22 mai 2008

Mesaj tulburator privind anul 2012

View Vasile Baltac's profile on LinkedIn
Am primit recent mesajul de mai jos. Astept comentarii. Garantez postarea tuturor celor pertinente.
PS Celor care pot crede că am luat-o razna le recomand notița finală.

"In ultimii ani (dupa 1989, an considerat de mayasi in calendarul lor Anul Prefacerii Zoroastrale) s-a marit de 124,5 ori radiatia delta provenita din Campul Perigordic al Terrei, considerata sursa de crestere a temperaturii oceanului medioplanetar. Cresterea radiatiei are loc exponential dupa legea lui Groggy. Ajunsa la 2 roentgeni patrati de punctul Ipsilon, radiatia va declansa singularitatea Tipler de tip C care va conduce la punctul Omega prezis de Teilhard si oamenii isi vor schimba instantaneu capacitatile intelectuale si forta fizica. Weinbarel crede ca ultima singularitate in sens invers s-a produs dupa construirea piramidelor din Egipt si proxima singularitate in oglinda va avea loc in urmatorii 21 ani (din 2000). Dampfstein stabileste exact data singularitatii ca fiind 21 septembrie 2012, data care concorda cu multe alte descoperiri similare.
Pana atunci Campul Periogordic, varianta similara alfa a Campului Perigordic, va fi foarte activ in Africa si vor muri de foame circa un milion de persoane."

200804011212


Mesajul este o simplă glumă. Mai bine zis o parodie pe care am scris-o exasperat de diverse mailuri profetice primite și apariții la anumite televiziuni a unor pseudosavanți.
Mesajul a fost și o probă de atenție, deoarece am introdus suficiente chei prin care să se vadă că nu este un mesaj credibil ca sursă. Astfel
  • o simplă căutare cu Google ducea la concluzia că nu există câmpuri "perigordice" sau periogordice",
  • noțiunea de roentgeni patrați este cel puțin hilară,
  • Weinbarell este un nume inventat din Wein (vin in germană) și barrel (butoi in engleza)
  • Damfstein se traduce ca Piatra mirositoare! Probabil a schnaps!
si alte chei simple, dintre care ultima 804011212 spune clar ceva privind 1 aprilie 2008.




6 comentarii:

Anonim spunea...

Dupa parerea mea, este un test de cunostinte de fizica, si poate informatica, deoarece contine multe inadvertente, printre care: radiatiile se masoara in Roentgen(C/kg), iar Groggy(:-))!= Moore.

"The mind is confused? Is it not so? Take time, mon ami. You are agitated; you are excited--it is but natural. Presently, when we are calmer, we will arrange the facts, neatly, each in his proper place. We will examine--and reject. Those of importance we will put on one side; those of no importance, pouf!"--he screwed up his cherub-like face, and puffed comically enough--"blow them away!"(Hercule Poirot)

Anonim spunea...

Chiar si de gramatica ("ultima singularitate in sens invers").
De acord cu maiasii: zorodezastru '89.

Anonim spunea...

@Dan:
check this out, it's real:
youtubilieni
doar la OTV:
http://www.youtube.com/watch?v=fwJ5KTFWf5g

Anonim spunea...

Ha! Ha! Cati au muscat?

Anonim spunea...

nivelul de cunostinte ne permite sau nu sa facem unele legaturi logice... daca dvs. sunteti cumva la clasa a V-a a "scolii pamant" si nu intelegeti "materia", cunostintele de clasa a XII-a unde se explica punctul terminus al societatii sclavagiste actuale, anul 2012?
doar cine are ochi de auzit si urechi de vazut :)) poate vedea clar ceea ce se intampla
traim cu adevarat apocalipsa, insa, atentie, apocalipsa nu inseamna distrugere, ci revelare (grecescul apokalipsis): datorita apropierii de centrul galaxiei, ne vom trezi si vom vedea ca exista si alte rase extraterestre, ca un chiar ne-a manipulat intreaga noastra istorie prin societatile secrete si a creat sistemul piramidal sclavagist in care ne taram zilele... vom mai vedea vestitul antichrist care este simbolic tocmai aceasta rasa extraterestra ce se hraneste intamplator, datorita conditiilor diferite de dezvoltare, tocmai cu substante din sangele si limfa noastra... iata vestitele "abduction", mutilarile de animale, dar si jertfele din templele masonice...
pentru a ne trezi avem solutia lasata de Maria Sa Eminescu in GLOSSĂ, lucru intarit de Eckhart Tolle, filozofia zen, budhista despre iluminare...controlati-va mintea si opriti-o din a mai face legaturi haotice rupandu-va de singura realitate: PREZENTUL!!
Dumnezeu ocroteste ROMANIA!!!

VasileBaltac spunea...

@ ultimul Anonim

Repet: a fost o glumă. 2012 a fost ca subiect numai pentru că este un controversat. O carte buna a fost publicată de Editura For You MISTERUL ANULUI 2012 PREZICERI, PROFEŢII ŞI POSIBILITĂŢI.

In rest am publicat mesajul respectiv al Anonim deoarece nu conține injurii și personal sunt pentru un Internet democratic și pluralist.

O remarcă totuși: jertfele din templele masonice sunt numai o invenție a detractorilor masoneriei iar despre mutilările de animale nu am auzit. Sacrificările rituale sunt alt subiect.